Bột Trái Cây Máy/Ngày Syrup Làm Máy/Xoài Nước Trái Cây Máy
5
75.330.000đ
70.470.000đ ~ 75.330.000đ

Bột Trái Cây Máy/Ngày Syrup Làm Máy/Xoài Nước Trái Cây Máy

5
75.330.000đ
70.470.000đ ~ 75.330.000đ
Chọn loại hàng (ví dụ:màu sắc ,kích thước)
Thông số sản phẩm
pMpAeBFcSw
Mô tả sản phẩm
Chế biến: Máy Vắt NướcÁp dụng Các Ngành Công Nghiệp: Máy ép trái cây máy khai thác máy

Điều kiện: MớiNơi xuất xứ: China

Nhãn hiệu: GEBChế biến các loại: Trái Cây Rau

Công suất (W): 4KWĐiện áp: 220/380 V

trọng lượng: 100 kgKích thước (L * W * H): 950*400*1450 (mm)

Bảo hành: 1 NămDịch vụ sau bán hàng cung cấp: Hỗ Trợ Trực Tuyến

Name of the machine: Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machineCapacity: 1000kg/h

Function: High Efficiency Juicer SqueezerKeywords: Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machine

Package: Wooden CaseSpiral diameter: 125mm

Filter diameter: 0.6mmSpindle speed: 380rpm

Key words: Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machineraw material: stainless steel




Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machine 

Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machine , is suitable for many kinds of fruits and vegetables. Fruits like: apple and pineapple, pears, orange, Grape, strawberry,etc. Vegetables: tomatoes, carrot,white turnip,Sweet potato,potato,ginger,Chinese Cabbage,Green pepper,chili,Bitter gourd,cucumber,etc. It is widely used in the fruit processing industry, food and beverage processing factory, school.

 

Fruit pulp machine/dates syrup making machine/mango juice machine 

Main Features:

1. Full 304 food grade Stainless steel,durable non-rust
2. High capacity and easy to opertate, 0.5T/H, 1.5 T/H, 2.5T/H for your choose.
3. Easy to operate, the filter is removable and easy to clean.
4. The feed hopper can be customized according to customer's requirement.
5. Flexible to use,It can be stand-alone operation, but also can connect production.
6. High efficiency, low noise,stable performance.

 

Machine photos:

 

Question 1: What are your advantages compared with your competitors?

Answer:

With rich industry experience and strict Product Quality Control systems, we provide:

1. Stable and reliable product at reasonable price

2. Good customer service: Fast response to any inquiry or question

3. On-time delivery.

 

Question 2: Are you manufacturer?  

Answer: Yes, we are manufacturer with more than 10 years' experience.

 

Question 3:  What are your Price Terms?

Answer: Price can be based on FOB, CFR, or CIF, etc.

 

Question 4: What are your Payment Terms?

Answer: Payment shall be made by T/T, L/C, or D/P, etc., it varies considerably according to the region that you are in.

 

Question 5: What's your Minimum Order Quantity?

Answer: Any order quantity is warmly welcomed.

 

Question 6: Do you have English Manual for each machinery?

Answer: Yes. The instruction manual,the test report and other Data Sheets related shall be provided by us.

 

Question 7: Can I print my Logo on the machine?

Answer: Yes, sure.

 

Question 8: Can you customize the machine for me ?

Answer: Yes, we can customize according to customer's requirements.

 

Question 9: What shall we do if  breakdown occurs?

Answer: Please informed us once the breakdown occurs. During warranty period, if breakdown occurs, we shall respond in time after receiving the notification of the buyer.  We shall handle failure over the telephone/ fax or arrange relevant personnel to the site according to the buyer’s requirements.

 Contact person :

 

Henan Geb Machinery Equipment Co.,Ltd 

Linda 

wechat/whatsapp 0086 13298166919

Bán chạy
product-image
70.470.000đ ~ 75.330.000đ
Số lượng
Số Mô Hình
Chat